Följ oss på Facebook

Som kärlek i krig den övervinner allt!

Vi gifte oss mitt i den värsta Corona tiden och drömmen om ett stort vackert bröllop såg väldigt omöjlig ut! Men som kärlek i krig så vinner alltid kärleken! Det var precis så vi kände även om så mycket sa nej till att gifta sig så övervann vår starka kärlek för varandra. Efter många smärtsamma beslut och många tårar runnit från våra kinder så klev vi in i en stor, vacker och mycket tom kyrka för att ingå det vackraste förbund man kan ingå äktenskapet! Att idag se tillbaka på dessa bilder fylls vi av så många känslor men framförallt så mycket kärlek och tacksamhet!

Plats: Malmö Pildammsparken

Fotograf: Zoe Jankkila

Datum: 2021-01-09

Brudpar: Akintoye

Röstningen är avslutad!

Årets Bröllopsbild 2021
Brudparens Bästa Bilder

presenteras i samarbete med

1 PRIS:

Är en romantisk övernattning för två personer på Radisson Collection Strand Hotel i Stockholm, i ett premiumrum med frukost på rummet och en flaska Prosecco vid ankomst under en valfri helg 2021. Värdet för priset är ca 3800 kr.

2 PRIS:

Då vinner ni ett presentkort från Smycka till ett värde av 2 500 kr som även går att handla med på Smyckas webbutik.

3 PRIS:

Vinn varsitt lyxigt gåvoset från Rituals med härliga spaprodukter att skämma bort er själva med. För att skapa en extra härlig stämning i badrummet, tänd de exklusiva doftljusen och placera ut de vackra doftstickorna. Hela kitet har ett värde på 2 000 kr. Varva ned och vårda kropp, sinne och själ med detta härliga hemmaspakit!

Följ oss